Un tânăr încearcă să se sinucidă, polițistul îl prinde din zbor și îl salvează / VIDEO

Un tânăr încearcă să se sinucidă, polițistul îl prinde din zbor și îl salvează / VIDEO

Este meritul unui ofițer de poliție din Tennessee, care a reușit să-l apuce pe tânăr de pantaloni în ultima secundă salvându-i astfel viața.

Cel mai puternic vulcan din Sistemul Solar, Loki, este pe cale să erupă

Comunitatea județului Knox, din Statele Unite, mulțumește polițistului  Brian Rehg care în ultima secundă a reușit să salveze viața tânătul de 26 de ani care ameninșa că se aruncă de pe podul Pleasant Ridge Road.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.