Un tânăr în vârstă de 20 de ani cu handicap își caută prieteni, anunțul pe Facebook: „Vă plătesc 7 euro pe oră”

„Caut tineri de vârsta mea care să îmi țină companie. Sunt dispus să plătesc 7 euro pe oră ” : acesta este anunțul publicat pe Facebook de Cristian Viscione , un băiat de 20 de ani din Reggio Emilia în Italia care suferă de SMA. Boala sa, atrofia musculară spinală, se caracterizează prin degenerarea motoneuronilor ale măduvei spinării care provoacă atrofie musculară progresivă: Cristian, în practică, este obligat să trăiască numai în pat.

Cea mai mare dorință a lui Cristian, după cum a spus Il Resto del Carlino, este aceaa de a avea pe cineva care să-l poată ține companie, pentru că, în ciuda atrofiei musculare, este activ și deștept.

Cea mai frumoasă imagine: un copil de 10 luni îi zâmbește tatălui după ce a stat în comă 7 luni

Tânărul de 20 de ani se exprimă scriind pe o tastatură virtuală, care se mișcă datorită unui joystick. Pentru a păstra compania companiei Cristian, Irene, fosta ei asistentă care și-a stagiul cu el. Irene nu l-a uitat  și chiar dacă lucrează acum într-o casă de bătrâni, profită de ziua ei liberă și merge să-l viziteze. Cristian nu vrea să renunțe la cei 20 de ani ai săi  și pentru asta, are nevoie și de compania semenilor săi.

Tocmai din acest motiv, a decis să publice un anunț pe Facebook și din fericire, mulți au răspuns că ar fi fericiți să-l viziteze în mod gratuit.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.