Un tânăr deprimat că nu-și găsește o iubită și-a tăiat membrul

Un tânăr deprimat din cauza vieții sentimentale  nesatisfăcătoare și-a tăiat membrul  în speranța că acest lucru îl va face să nu se mai gândească la nicio fată.  Episodul s-a produs în Zhejiang.

Yang Hu, în vârstă de de 26 de ani, după ce și-a tăiat membrul cu un cuțit de bucătărie ,s-a urcat pe bicicletă și s-a dus urgența spitalului Jiaxing din provincia Zhejiang, cu o masivă hemoragie. Tânărul le-a spus medicilor că a luat această decizie deoarece nu avea timp să-și caute o iubită din cauza orelor lungi de muncă.

Doctorii dându-și seama că membrul a rămas acasă i-au spus să meargă înapoi și să-l aducă ca să-l coase. Tânărul încă sângerat s-a urcat din nou pe bicicletă și s-a dus să-și recupereze membrul  dar când s-a întors la spital, medicii au descoperit că organul a rămas prea mult timp din sânge și nu mai puteau face nimic.

Bullying: un elev evreu amenințat cu bătaia, obligat să sărute pantofii unui elev musulman

Prietenii lui Yang îi acuză pe doctori: poate că ar fi fost posibilă efectuarea operației dacă ar fi trimis o ambulanță pentru a recupera membrul tăiat în loc să-l trimită pe el, care continua să piardă sânge,  pe bicicletă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.