Un tanar de 27 de ani, tatal unei fetite de 2 luni, s-a sinucis in urma unei hartuiri pe reteaua de socializare

Un tanar de 27 de ani, tatal unei fetite de 2 luni, s-a sinucis in urma unei hartuiri pe reteaua de socializare

Un tânăr de 27 de ani a trimis un e-mail avocatului său la începutul lunii ianuarie 2019 cu atacurile și insultele teribile pe care le-a primit de la un grup de persoane pe o rețea de socializare. În ziua după trimiterea acestui e-mail, Kenny Gregg, de 27 de ani, s-a sinucis, lăsând în urmă o fetiță de două luni fără tată.

 

“Mama l-a găsit mort în pat”, spune sora lui Carolyn, postului Belfast Telegraph. “Era întotdeauna îngrijorat de ceea ce cred alții despre el și  a crezut că nu există altă cale de ieșire din această situație”.

Kenny a trimis un mesaj și surorii sale chiar înainte de a se sinucide. “Am citit mesajul abia a doua zi dimineță, mi-a înghețat sângele în vene își amintește cu lacrimi în ochi Carolyn.

Șase semne care arată că nu sunteți deprimat, ci doar înconjurat de idioți

“În primul rând, Kenny era bine dispus, glumeț și îi făcea și pe alții să rădă , subliniază sora lui. Din acest motiv, Carolyn a promovat o petiție pe internet pentru a încerca să convingă instituțiile să abordeze cu mai multă hotărâre problematica agresiunii cibernetice.

 

“Vinovații nu ar trebui să scape nepedepsiți după ce au reușit să ducă o persoană la disperare până să-și ia viața ”

Potrivit Mirror, în Anglia, aproximativ 4.500 de oameni iau viața în fiecare an, iar sinuciderea rămâne principala cauză a decesurilor la bărbații cu vârsta sub 45 de ani.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.