Un tânăr de 26 de ani moare după 4 ani de agonie: un coleg îi otrăvise sandwich-ul cu mercur

Un coleg de muncă i-a otrăvit sandwich-ul cu mercur, un tânăr de 26 de ani moare după 4 ani de agonie.

S-a întâmplat în Germania, unde  un tânăr a murit după  4 ani de agonie după ce a fost otrăvit. Colegul lui, Klau O., în vârstă de 57 de ani, a fost condamnat la viață în martie anul trecut. Bărbatul a otrăvit în mod repetat alimentele consumate de colegi, adăugând mercur și alte substanțe. Gestul nebun a dus la decesul unei persoane și au provocat leziuni renale severe altor doi colegi, scrie SkyNews.

Citește și A ascuns fiica iubitei sale într-un rucsac în portbagaj și a plecat la muncă: fetița a murit sufocată

Bărbatul a fost arestat în mai 2018, când camerele de supraveghere l-au înregistrat în timp ce punea o substanță în pudră în  prânzul unui coleg, într-o firmă din orașul Schloss Holte-Stukenbrock.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.