Un tânăr de 24 de ani a murit din cauza unei tromboze: de plictiseală petrecea ore în șir în fața jocurilor video

Pentru a combate plictiseala în timpul blocajului impus din cauza Coronavirus  a petrecut ore și ore în fața jocurilor video, dar nu a observat că are o tromboză venoasă , cauzată probabil de puțina mișcare. așa a murit un tânăr  de 24 de ani din Marea Britanie, în timp ce era acasă cu părinții. Povestea tânărului Louis O’Neill este povestită de tatăl său, Stanley Greening  în vârstă de 56 de ani, care după prima fază de șoc a decis să se implice într-o campanie de informare în favoarea sportului și a mișcării, esențială mai ales pentru cei care stau jos mai multe ore.

„Moartea  fiului meu este unul dintre numeroasele morți ascunse ale acestui blocaj – a spus bărbatul pentru ziarele britanice – iar ceea ce doare cel mai mult este că era previzibil”. Băiatul, deși era sănătos și în formă (a antrenat și o mică echipă locală de fotbal), fusese închis în casă de ceva timp după ce a fost concediat de la serviciu. Intrase în depresie  și Louis se refugiase în jocurile video. Uneori, își petrecea nopți întregi pe computer.

Germania, un bărbat cumpără din greșeală 27 de mașini Tesla: compania îi trimite o factură de 1,4 milioane de euro

Cu două săptămâni înainte de moartea sa, Louis le-a spus părinților că nu se simte bine. La început s-au gândit la o intoxicație alimentare, dar starea băiatului s-a agravat. Louis avea dureri severe la picior, dar niciunul nu s-a gândit la tromboză. Până pe 3 iunie părinții și-au găsit fiul întins pe pământ. Era deja prea târziu pentru el.

”Dacă vreunul dintre noi ar fi știut despre acest  risc al statului, l-am fi putut salva, iar acum tot ce pot face este să răspândesc acest avertisment în numele său. ”

Sursa : Facebook

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.