Un tânăr de 17 ani a murit sub roțile trenului: întins pe șine pentru a face un videoclip pe TikTok

Un tânăr de 17 ani a murit în Pakistan sub roțile unui tren în timp ce făcea un videoclip pentru a-l posta pe TitTok . Incidentul a avut loc la Rawalpindi , unde tânărul, Hamza Naveed , a fost lovit de convoi în timp ce un prieten îl filma cu mobilul de-a lungul șinelor.

Intervenția salvării a fost inutilă, băiatul a murit în timp ce era transportat la spital . Mai mulți tineri și-au pierdut viața sau au fost răniți în Pakistan în timp ce făceau videoclipuri pentru a le posta pe TikTok și alte rețele sociale.

Luna trecută, o tânără de 18 ani s-a sinucis accidental în provincia Sindh din sud, în timp ce în primăvara anului trecut, o tânără de 20 de ani a murit și ea după ce a fost lovită de un tren la Karachi.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră dTwitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.