Un tânăr de 17 ani a fost torturat brutal de paznicii unui supermarket pentru o bucată de ciocolată

În Brazilia lui Bolsonaro, tortura este din nou în vogă. Acest lucru l-a simțit pe pielea lui un tânăr în vârstă de 17 ani, care a fost acuzat că a furat ciocolată într-un supermarket din sudul Sao Paulo. Tânărul, a fost supus unui tratament umilitor: după ce a fost dezbrăcat, a fost biciuit de agenții de securitate ai magazinului.

Videoclipul torturii a fost distribuit pe rețelele de socializare, provocând o indignare profundă

Poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a afla cine este responsabil pentru tortură. Victima, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, a declarat că evenimentele au avut loc luna trecută într-un supermarket al lanțului Ricoy din Yervant Kissajikian Avenue, în Vila Joaniza, în sudul Sao Paulo.

Șoc în aeroport: o femeie de 43 de ani avea un copil de 6 zile în bagajul de mână

Videoclipul îl arată pe tânărul gol, cu mâinile legate cu un căluș în gură și biciuit de bărbați. Filmul a fost realizat de membrii serviciului de securitate al magazinului, care, potrivit managerului supermarketului au fost concediați imediat. Într-o declarație, Ricoy a spus că regretă comportamentul paznicilor și i-a demis după o anchetă internă.

De Claudiu Bot

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.