Un tânăr de 16 ani din Rusia și-a masacrat întreaga familie cu un topor și s-a sinucis

Timur Kimaletdinov un adolescent de 16 ani din Rusia, și-a masacrat mama, frații gemeni în vârstă de patru ani și cei doi bunici într-un atac de brutal cu un topor care a zguduit satul Patrikeevo din regiunea Ulyanovsk din Rusia.

Băiatul, era un elev strălucitor la școală și a participat la multe olipiade și concursuri. Dar se pare că în sufletul copilului se ascudea gelozia față de cei doi frați mai mici Sofia și Anton de numai 4 ani.  Potrivit Metro, după masacru Timur a lăsat un bilet pe masa din sufragerie în care scria că nu dorea ca nimeni să fie trist după cele întâmplat și că își iubește famila foarte mult, mai ales pe bunicii Viktor de 66 de ani și Lidia, 69 de ani, și că este ” îi pare rău” că i-a ucis.

Tragedie pentru doi părinți: le moare bebelușul, dar sicriul este plin de gunoaie

Cadavrele mutilate au fost găsite ieri dimineață de vecini cărora li s-a părut suspect că  Viktor și Lidia nu erau în grădină să-și ude grădina cu legume. Cadavrele celor doi bunici se aflau în dormitor, iar trupurile fraților gemeni Sofia și Anton și a mamei sale Marina în camera copiilor. Marina divorțiase de puțin timp de soțul și tatăl copiilor.

Înainte de masacru, Timur ar fi mărturisit unui coleg de școală că-și va ucide familia, dar cuvintele lui nu au fost luate în serios.

 

După ce și-a masacrat întreaga familie, i-a trimis un mesaj vocal: ”Este ușor să ucizi”. Corpul fără viață a lui Timur a fost găsit de un alt coleg de școală în apropierea casei masacrului.

O anchetă este în curs de desfășurare pentru a înțelege ce anume l-a determinat pe acest tânăr eminent să recurgă la un asemenea gest înfiorător

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.