Un tânăr a încercat să-și otravească părinții după ce i-au închis internetul

O tragedie evitată în Thailanda unde un bărbat  în vârstă de 29 de ani a încercat să-și otrăvească părinții după ce l-au împiedicat să joace pe telefon închizându-i WiFi-ul.  Sak Duanjan a otrăvit efectiv fântâna casei sale cu un pesticid  încearcând să-și otrăvească mama și tatăl vitreg. Aceștia din urmă erau exasperați de orele lungi  pe care fiul lor le  petrecea cu telefonul în mână

Bărbatul întorcându-se în toiul nopții băut acasă a început să se joace pe telefon cu volumul la maxim. Tatăl vitreg în disperare că nu se putea odihni, a stins wifi-ul. Gestul bătrânului a provocat un scandal iar cei doi au început să se lovească. După ce s-au mai liniștit părinții s-au dus înapoi la culcare, iar tânărul, crezând că nu-l vede nimeni,  a ieșit din casă și a aruncat pesticid în fântâna casei. Un gest care părea a fi neobservat de mama lui Sak. Cu toate acestea, femeia s-a apropiat de el cerându-i explicații. Dar tânărul i-a întors spatele și a intrat în casă.

Citește și O femeie care a supraviețuit unui viol în grup, a fost incendiată în fața tribunalului

A doua zi dimineață părinții au avertizat poliția iar Sak a recunoscut că a otrăvit apa fântânei  pentru a se răzbuna  împotriva tatălui său vitreg, care și-a deconectat WiFi-ul.  : “Vrem ca autoritățile  să-l îndepărteze, trebuie dus la spital. Nu vrem să trăim cu frică, întrebându-ne când ne va ataca din nou. E greu să-l oprești, acum este adult. Numai doctorii ne pot ajuta “, au spus părinții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.