Un surfer a fost atacat și ucis de un rechin în Australia: nu se mai întâmpla din 1958

Un surfer în vârstă de 50 de ani a murit după ce a fost ucis de un rechin la Greenmount Beach, Coolangatta , pe Coasta de Aur din Queensland, în Australia. După cum relatează The Independent, atacul a avut loc în ciuda plaselor de siguranță în jurul orei locale 17:00, iar victima a murit la scurt timp. Plajele din nord și   sud de Greenmount Beach au fost închise imediat după incident.

Unii martori au declarat pentru radiodifuzorul local 9News că salvamarii s-au repezit în apă pentru a încerca să-l salveze, însă rănile erau prea adânci. Atacurile cu rechini sunt rare, cele mai recente pe Coasta de Aur datează din 2012, când un surfer în vârstă de 20 de ani a fost mușcat în apele de pe plaja Nobby. Nimeni nu fusese ucis în ultimii 60 de ani. Ultimul asalt letal a avut loc în 1958.

Citește și Patriarhul care a dat vina pe homosexuali pentru pandemie a rezultat pozitiv la coronavirus

Greenmount Beach monitorizează prezența rechinilor și încearcă să-i controleze cu plase, dar Departamentul de Agricultură și Pescuit din Queensland avertizează că plasele „nu oferă o barieră impenetrabilă între rechini și oameni”. Acestea sunt destinate doar să prindă rechini locali și cei care sunt în trecere în timp ce se hrănesc cu momeli de pește.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.