Un supravietuitor al masacrului liceului Columbine din Colorado a fost gasit mort

Un supravietuitor al masacrului liceului Columbine din Colorado a fost gasit mort

Unul dintre supraviețuitorii masacrului de la liceul Columbine a fost găsit mort în casa lui Colorado, a anunțat  BBC Potrivit anchetatorilor, nu există semne că ar fi vorba de o mână criminală. Examinările corpului se vor desfășura astăzi pentru a stabili cauzele decesului.

 

În timpul masacrului din 20 aprilie 1999, Austin Eubanks, în vârstă de 37 de ani, a fost rănit la o mână și un genunchi.  În schimburilor de focuri  au murit 15 colegi (inclusiv cel mai bun prieten) și un profesor. După ce a început să-și ia medicamentele împotriva durerilor, Austin  a devenit dependent de droguri.

 

Ulterior, Eubanks a început să lucreze în centre de reabilitare a drogurilor, călătorind în jurul Statelor Unite pentru a-și spune povestea. Familia sa a declarat că Austin  a pierdut bătălia cu aceeași boală din care încerca să-i ajute pe alții să iasă, depresia.

 

Te-ar putea interesa și Libia, OMS bilant tragic: 510 morti si 2.467 raniti in conflictul de la Tripoli

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.