Un subofițer din armata austriacă a fost sfâșiat și ucis de proprii câini

Un subofițer din armata austriacă a fost sfâșiat și ucis de proprii câini. O tragedie care te lasă cu adevărat fără cuvinte și care împinge autoritățile competente să investigheze pentru a afla ce s-a întâmplat . Incidentul a avut loc într-o cazarmă Wiener Neustadt , la sud de Viena, Austria.

Un subofițer al armatei a fost deplasat și ucis de propriii câini. Incidentul violent a avut loc miercuri, 13 noiembrie 2019. Soldatul departamentului special Jagdkommando a intrat în curte pentru a avea grijă de păstorii săi belgieni . A fost o acțiune obișnuită, pe care o făcuse deja de sute ori, însă de această dată ceva s-a întâmplat.

Cutremur cu magnitudinea de 7,4 în Indonezia. Alertă de tsunami !

Fără niciun motiv câinii s-au năpustit asupra lui și au început să-l muște până l-au ucis.   Momentan nu știm motivele care au determinat acești câini ciobănești belgieni să-și atace stăpânul atât de violent. Alarma a fost lansată de colegii armatei , care au observat corpul fără viață al soldatului în interiorul curții înjurul orei 2 noaptea. Medicul s-a repezit imediat pe site pentru a încerca să facă tot tratamentul necesar dar din păcate eforturi de a-i salva viața s-au dovedit zadarnice. 

La locul accidentului a intervenit și Departamentul de Poliție Științifică din Austria . Aceștia vor avea sarcina de a reconstrui teribilul accident și de a stabili cauzele exacte și pentru a înțelege motivele acestui crunt atac.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.