Un submarin încărcat cu peste 2.000 kg de cocaină a fost confiscat în Spania

Un submarin încărcat cu peste 2.000 kg de cocaină a fost confiscat în Spania.  Două persoane au fost reținute după ce nava s-a ajuns pe coasta Galiției, în nord-vest . O a treia persoană a fugit. Potrivit poliției toți sunt din Ecuador, scrie BBC

Presa spaniolă raportează că submarinul era din Columbia iar poliția încearcă să stabilească dacă a navigat până la capăt din America de Sud cu drogurile. Narco-submarinele sunt folosite pentru a contrabanda droguri din America Latină în SUA.

Citește și : Bosnia, MSF: „Migranții blocați la graniță în condiții teribile. Poliția lovește copii ” VIDEO

Submersibilul a fost confiscat duminică în largul coastei Aldán, la sud-vestul orașului Pontevedra.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.