Un studiu relevă că pacienții vindecați Covid dezvoltă anticorpi

Pacienții vindecați de Covid-19 dezvoltă anticorpii împotriva Coronavirusului. Potrivit unui studiu publicat în Nature Medicin și realizat de cercetătorii de la Chongqing Medical University, 285 din 285 de pacienți vindecați de Coronavirus.  Deci ar fi vorba de 100% din eșantioane, au dezvoltat anticorpi împotriva infecției în 19 zile de la începerea simptomelor clinice. Într-adevăr, autorii studiului spun că „în termen de 19 zile de la debutul simptomelor, 100% dintre pacienți au fost pozitivi pentru imunoglobulina antivirală G (IgG)”.

Potrivit oamenilor de știință, rezultatele cercetării arată că „testele serologice pot fi utile pentru diagnosticul pacienților Covid suspectați cu rezultate negative ale Rt-Pcr (teste) și pentru identificarea infecțiilor asimptomatice”.

Studiul șoc: „Cei care au murit din cauza Coronavirusului au pierdut în jur de 13 ani de viață”

Prin urmare, descoperirea  ar deschide și  ipoteza dezvoltării unei imunizări de turmă dar și faptul că un potențial vaccin poate fi cu adevărat eficient. Unele cazuri de reapariție a Coronavirusului, deși izolate și lipsa anumitor informații despre anticorpi, sugerau, de fapt, că un posibil vaccin nu ar fi fost eficient împotriva virusului cel puțin ideea de a „izola”. Cu toate acestea, studiul chinez, deși efectuat pe un eșantion de 285 de persoane, deschide noi orizonturi, care aduc vești bine.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.