Un student și-a dat foc la Lyon: „Macron și UE m-au ucis”

Dramă în urmă cu câteva zile, la Lyon: un tânăr de 22 de ani și-a dat foc în fața clădirii centrului regional pentru lucrări academice, provocându-și arsuri pe 90% din corp. Tânărul a fost medicat la fața locului și transportat la centrul de arsuri din spitalul Edouard-Herriot: condițiile sale sunt grave . Pe Facebook, el a acuzat președintele Macron și predecesorii săi că l-au „ucis”.

Dus de urgență la spital după ce a fost resuscitat la fața locului, tânărul ar fi în stare gravă și, potrivit raportului medicilor. A fost lansată o anchetă pe această temă care va trebui să clarifice exact motivele din spatele gestului nebun. Alerta autoritățile ar fi fost dată chiar de iubita victimei , îngrijorată după ce a primit un mesaj de la el.

Părinți aparținând unui cult religios și-au lăsat fetița de 11 ani să moară de foame. Jurnalul fetiței

Conform concluziilor anchetei, cu câteva ore înainte de a-și da foc, tânărul ar fi scris o postare lungă pe Facebook în care povestea dificultățile sale financiare învinovățind în mod clar pe Macron și predecesorii săi pentru că l-au „ucis”. Tânărul, student la Universitatea din Lyon, a mărturisit că nu are puterea de a face față dificultăților trăind cu câteva sute de euro pe lună . ” Acuz Macron, Hollande, Sarkozy și UE că m-au omorât, creând incertitudini cu privire la viitorul nostru, și o acuz și pe Le Pen și mass-media că generează frică și panică “.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.