Un student s-a sinucis chiar în ziua absolvirii: și-a mințit părinții că a luat toate examenele

Nicholas Turner, un student de 23 de ani, s-a întors la casa părinților săi din Tunbridge Wells, Kent, vara trecută, spunând părinților săi că și-a încheiat studiile și anunțând că va absolvi peste câteva luni. Păcat însă că a fost totul o minciună.

Băiatul nu a reușit să ia examenul de inginerie și nu a putut să termine facultatea. Luni de zile el a ținut totul ascuns de părinții săi. În dimineața zilei de 23 iulie, părinții erau gata să meargă să-și vadă fiul absolvent, dar în schimb s-au izbit de corpul tânărului spânzutrat în ușa casei. Fiul lor se sinucise cu o seară înainte…

O mamă a doi copii a fost găsită moartă în râu: iubitul ei murise cu numai două săptămâni înainte de nuntă

După moarte, ancheta a arătat că băiatul și-a mințit părinții în legătură cu examenele luate, iar mustrat de eșec, tânărul nu a avut curajul să le spună adevărul iar acest lucru l-a împins la gestul extrem. Nicholas era un tip precis și metodic iar părinții nu înțeleg cum ar fi putut face așa ceva. În aceste zile, cazul a fost definitiv închis ca sinucidere.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.