Un student de numai 13 ani a murit de coronavirus într-un spital din Londra: nu avea alte boli preexistente

Tragedie la Londra , unde un student în vârstă de numai 13 ani a murit de coronavirus după ce a acuzat primele simptome ale Covid-19 cu câteva zile mai devreme. Avea dificultăți de respirație, în ciuda faptului că nu suferea de nicio altă boală. Băiatul a fost internat la Spitalul Kings College din Londra, unde a murit. Este cea mai tânără victimă înregistrată în Marea Britanie , în timp ce în Europa cea mai tânără este o fată de 12 ani din Belgia .

Băiatul, Ismail Mohamed Abdulwahab , a murit luni 30 martie după ce a fost internat în stare gravă iar medicii l-au indus în comă.  Începuse să acuze probleme respiratorii care apoi s-au agravat.   Colegiul Madinah a deschis o strângere de fonduri pentru a-i organiza o înmormântare cât mai curând posibil .

Citește și Belgia, o copilă de numai 12 ani a murit de coronavirus: este cea mai tânără victimă din Europa

„Cu mare tristețe anunțăm că fratele mai mic al unuia dintre profesorii noștri de la Colegiul Madinah – anunță administrația colegiului- a dispărut în această dimineață (luni, 30 martie 2020, ed.) din cauza infecției cu Covid-19. Ismail avea doar 13 ani, era un copil sănătos  și din păcate a murit fără ca cineve să-i fie alături ”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.