Un student a atacat un profesor cu un scaun: a fost găsit mort în casă la doar 31 de ani

Lee Sims în vârstă de 31 de ani, preda la Ysgol Bryn Castell, în Țara Galilor, când a fost lovit de un scaun săptămâna trecută de unul dintre studenți. Profesorul a fost găsit mort în casă, iar cauzele decesului  sunt încă necunoscute

Ucraina, fiul de trei ani al unui deputat de la Kiev a fost ucis într-o ambuscadă

Incidentul a șocat atât cadrele didactice cât  și mulți copii și părinți . Institutul găzduiește 147 de studenți între 7 și 19 ani. După atac, directorul a publicat un anunț e Twitter că școala va rămâne închisă, iar pe rețelele de socializare unii părinți și-au exprimat uimirea față de cele întâmplate.

Acum poliția investighează cazul. Nu se cunosc nici motivele care l-au determinat pe student să atace profesorul atât de violent, explică presa locală. Examenele de autopsie vor oferi o mai mare claritate asupra cazului, în timp ce școala rămâne închisă pentru a permite agenților să efectueze ancheta.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.