Un star Youtube s-a sinucis la 40 de ani: suferea de tulburare bipolară

Starul Youtube  Steve Cash s-a sinucis la cu un glonț în cap în dimineața zilei de 16 aprilie, la Nampa, în statul american Idaho. Cash devenise celebru pentru canalul său pe Youtube numit Talking Kitty Cat pe care îl deschisese acum 13 ani și unde dădea voce pisicilor în cel mai hazliu mod. Deși era foste popular cu aproximativ 2 milioane și jumătate de înscriși, el a recunoscut recent că suferă de depresie și tulburare bipolară și care ar fi putut fi cauza gestului său extrem.

Conform publicației online Tmz, Cash ar fi murit împușcându-se,  dar nu au fost date alte detalii cu privire la motivele care l-ar fi determinat să se sinucidă. Într-unul din ultimele videoclipuri publicate pe canalul său, cu un total de 770 de milioane de vizualizări , bărbatul a dezvăluit că suferea de depresie și tulburare bipolară. În ultima perioadă, Cash publica din ce în ce mai rar videoclipuri, iar ultimul a fost făcut pe 31 decembrie 2019.

Poliția l-a amendat pentru că avea părul în ordine: se dusese la frizer

Decesul lui Steve Cash a fost anunțat de soția sa, Celia DeCosta Cash , pe profilul ei de Facebook: „E atât de greu. Nici măcar nu știu ce să spun, sau ce să fac. Tocmai mi-am pierdut cel mai bun prieten, partenerul, iubitul, mentorul, totul absolut, în această dimineață. Sunt atât de tristă să spun, soțul meu, Steve Cash s-a sinucis în această dimineață 4/16/2020. Mă doare să distribui asta. Vă rog să înțelegeți, dați-i timp familiei să jelească, dar să știți că Steve nu mai suferă..

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.