Un spital thailandez oferă un meniu pe bază de …marijuana

De la salate „vesele”, la supe presărate cu muguri de canabis și la frunze de marijuana prăjite: acesta este meniul restaurantului spitalului thailandez Chao Phya Abhaibhubejhr.

În bucătăria plină de viață a restaurantului, un bucătar frământă frunze de marijuana și le prăjește până se rumenesc, în timp ce altul le folosește ca condiment pentru mâncăruri. Există cantități foarte mici de THC în plantele proaspete, dar pentru a evita consumul excesiv, restaurantul are o limită maximă de cinci frunze per client.

După cum a declarat pentru Reuters Dr. Pakakrong Kwankhao, care conduce Centrul de Medicină Tradițională Thai și Medicină din plante al spitalului :

Cercetări recente au constatat că administrarea unei cantități mici de canabis poate îmbunătăți starea de spirit, pofta de mâncare și somnul

Citește și Profeția lui Anand: „Nouă catastrofă va lovi lumea între decembrie și martie 2021”

Evident, nu toată lumea poate gusta bucatele, care nu sunt recomandate femeilor însărcinate, persoanelor cu anumite probleme de sănătate și tinerilor sub 25 de ani.

De când a devenit prima țară din Asia de Sud-Est care a legalizat marijuana medicală în 2019, Thailanda s-a specializat în extracția, distilarea și comercializarea uleiului de canabis .

Planta în sine a fost scoasă din lista de stupefiante. Aceasta înseamnă că furnizorii autorizați – cum ar fi spitalele – pot folosi acum frunzele, tulpinile și rădăcinile. Acest lucru marchează o revenire la tradiția culinară a Thailandei, a spus dr. Pakakrong Kwankhao. De fapt, în trecut, înainte ca și canabisul să fie interzis, această plantă era unul dintre ingredientele tipice din bucătăria țării.

Restaurantul speră să își extindă meniul pentru a include mâncăruri occidentale revizuite. Deocamdată însă, locul atrage mai mulți oameni, deși servește doar mâncăruri thailandeze; mesenii își fac selfie-urile, în timp ce devin din ce în ce mai veseli cu fiecare oră care trece.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.