Un soț a stat în picioare în timpul unui zbor de 6 ore pentru a-si lăsa soția să se odihnească

Un soț a stat în picioare în timpul unui zbor de 6 ore pentru a-si lăsa soția să se odihnească

Fotografia făcută de unii pasageri în avion a fost distribuită pe net și a declanșat reacțiile controversate web printre cei care sunt entuziasmați de marele romanticism și cei care au ironizat pe scena chiar au jignit gestui soțului.

În fotografie puteți vedea femeia întinsă pe toate scaunele din rând, în timp ce soțul ei stă la capul său, fără să-i deranjeze somnul. Dacă ar fi fost o călătorie scurtă, ar fi fost un gest frumos, dar zborul a durat 6 ore.  A fost un gest de dragoste adevărată și profundă. Persoana care a împărtășit fotografia a comentat spunând că, în opinia ei,  este   dragoste adevărată, dar mulți alții au criticat-o.

Moașa care a salvat trei mii de copii de la moarte la Auschwitz

“Dacă aceasta este dragoste, atunci prefer să fiu singur “, spune o persoană “Aceasta nu este iubire, soția lui este egoistă și slabă”, răspunde un altul. Apoi, sunt cei care au crezut că poate că femeia nu se simțea bine sau se temea să zboare. Ceea ce este cert este că a găsi un bărbat care rămâne în picioare pentru a-și supraveghea iubita timp de 6 ore este un gest foarte rar.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.