Un soldat a deschis focul în baza Pearl Harbor, Hawaii, ucigând două persoane după care s-a sinucis

Un soldat al Marinei Americane a deschis focul în baza Pearl Harbor, Hawaii, ucigând două persoane după care s-a sinucis. Cele două victime, potrivit armatei americană, au murit în urma rănilor   În urma atacului o altă persoană a fost rănită.  Victimele sunt civili care lucrează pentru Departamentul Apărării, a informat baza militară pe Twitter. A fost deschisă o anchetă asupra incidentului.

Citește și Bosnia: copiii cu tulburări mentale, victime ale abuzurilor inumane

Un martor anonim a declarat pentru News Now că a auzit împușcăturile și l-a văzut pe atacator când s-a sinucis. Accidentul are loc la trei zile de la 78 de ani de la atacul bazei navale de către armata japoneză în timpul celui de-al doilea război mondial.

Motivele gestului nebun sunt încă necunoscute.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.