Un șofer de camion beat a intrat într-o piață din Africa ucigând 8 persoane

Un adevărat masacru in orașul Jozini din provincia KwaZulu-Natal din Africa de Sud, unde un camion de 12 tone a măturat în calea lui cinci vehicule intrând într-o piață în aer liber ieri după-amiază, ucigând cel puțin opt persoane. Potrivit presei internațională șoferul camionului era sub influența alcoolului.

Accidentul a fost înregistrat de telecamerele unei benzinării: șoferul camionului nu încetinește și intră într-o piață   plină de șoimi și cumpărători prăbușindu-se într-un microbuz, două autobuze, o căruță și o autoutilitară.

Twitter a eliminat 32.000 de conturi false utilizate de China, Rusia și Turcia care răspândeau știri false

Potrivit poliției, șoferul camionului deținut de Khulanathi Logistics a spus că a avut o problemă la frâne și apoi a rezultat pozitiv la alcool. Șoferul în vârstă de 48 de ani a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate și acuzat de omor”.

Africa de Sud are un record trist în ceea ce privește accidentele rutiere, cu peste 14.000 de decese pe an.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.