Un șobolan uriaș iese din canalizare după o furtună: fotografia devine virală, dar care este adevărul?

Un șobolan uriaș iese din canalizare după o furtună. Surpriză în Mexic după o furtună care a provocat inundațiile canalizărilor. În timpul curățării purificatoarelor rețelelor  de canalizare, muncitorii au dat peste un rozător monstruos și imens . Fotografiile au ajuns pe social media și au devenit virale. Toată lumea s-a întrebat dacă această ciudățenie a naturii este adevărată, dar după sperietură s-a constatat că șoarecele face parte dintr-un set realizat de Halloween.

Citește și Egipt: arheologii au găsit 27 de sarcofage intacte care datează de acum 2.500 de ani

22 de tone de gunoi se acumulaseră din cauza furtunii, inclusiv creatura misterioasă. Șobolanul, care părea mort, a provocat  multă curiozitate. Potrivit Daily Star , obiectul a fost târât dintr-un depozit în urmă cu doi ani în timpul unei alte furtuni și a dispărut …. A reapărut abia acum câteva zile, semănând panică.

Oricine  l-a văzut în fotografiile de pe rețelele de socializare a observat incredibila verosimilitate. Un rozător care pare că tocmai a ieșit din povestea Spărgătorul de nuci și care inspiră teroare chiar dacă lipsită de viață. Imaginile fac înconjurul rețelelor de socializare dând  naștere la știri false.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.