Un șemineu s-a prăbușit peste un copil de numai 6 ani: ”Tati, nu pot să respir”

Tragedia a avut loc în week-endul trecut în casă unde băiețelul de 6 ani locuia cu familia doar de câteva săptămâni  în Henderson, Carolina de Nord. A fost deschisă o investigație. “Tati, nu pot să respir ” au fost ultimele cuvinte ale micuțului Jayden.

Căuta o jucărie când a murit. Jayden Baskerville, în vârstă de 6 ani, a fost lovit de cărămizile șemineului.  “Când am intrat în cameră am rămas șocați. Cărămizile enorme acopereau capul și corpul lui Jayden”,  a declarat Shirley Venable, bunica victimei. Copilul a fost transportat la spitalul din apropiere, dar a murit la scurt timp după aceea.

Un incendiu i-a distrus viața, dar nu se lasă: ”Mi-ar plăcea să-mi revăd familia după 14 ani”

“Tati, nu pot să respir , tati, nu pot să respir”, au fost ultimile cuvinte ale băiatului spuse tatălui pe patul de spital. Bărbatul se află încă sub șoc și nu poate să-și scoată din minte glasul  și cuvintele copilului pe patul de moarte.  Jayden mai avea două surori mai mici și încă nu știu că fratele lor a murit.

Familia se mutase în acea casă doar de câteva săptămâni după ce locuința lor anterioară a fost cuprinsă de flăcări.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.