Un scorpion printre banane: descoperirea șocă a unui cuplu după ce au făcut cumpărăturile într-un supermarket

Printre alte cumpărături de la un supermarket s-au aflat și câteva banane, dar la întoarcerea acasă au descoperit  un scorpion mortal care se ascundea printre fructe. Povestea incredibilă s-a întâmplat în ultimele zile în Farnham, Marea Britanie. Conform rapoartelor presei locale , Matt Fry în vârstă de 46 de ani și partenera lui, Monika Vasyl  în vârstă de 35 de ani, au sortat  cumpărăturile  pe care le făcuseră mai devreme într-un cunoscut lanț de supermarketuri, când au văzut un scorpion printre banane. Inițial cei doi s-au gândit că animalul era mort, dar scorpionul a sărit de pe masă pe podea încercând să se ascundă.

Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației: iată care sunt aeroporturile cu risc de Covid-19

După spaima inițială, Matt a reușit să prindă scorpionul într-un borcan și să-l ducă la Resrey și Hampshire Reptile Rescue. După câteva cercetări, cuplul a descoperit că acel tip de scorpion trăiește în Florida, iar mușcătura lui  poate provoca stop cardiac și chiar moarte. “A călătorit mult din Florida pentru a ajunge la supermarket”, a comentat ironic Matt, care apoi a adăugat: “Să fim sinceri, cu restricțiile pentru Coronavirus, este ultimul lucru pe care te-ai și așteptat să aduci de la supermarket ” .

Cuplul, care a avertizat imediat lanțul de supermarket cu privire la oaspetele nepoftit adăugând „De acum înainte vom acorda mult mai multă atenție atunci când cumpărăm fructe și legume”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.