Un scafandru filmează o balenă, un rechin o atacă și îi smulge ambele mâini

Călătoria unui observatoare de balene în Polinezia s-a transformat într-un coșmar atunci când a fost atacat de un rechin longiman , o specie de rechin care trăiește pe teritoriul tropical și este al doilea rechin periculos după rechinul alb. Potrivit preselor britanice o femeie franceză de 35 de ani, era într-o călătorie prin insulele din Pacific pentru a observa viața și mișcările balenelor.

Un moldovean și-a violat ani fetița de când aceasta avea doar 7 ani: condamnat la 9 ani de închisoare

Se crede că rechinul a atacat-o ​​imediat ce a intrat în apă pentru a filma mamiferul îndeaproape . La scurt timp, femeia a fost atacată într-o parte a a mijlocului și un braț. Al doilea atac a fost și mai violent, rechinul a mușcat ambele brațe și a rupt mâinile femeii. Țipetele și urletele ei au atras atenția oamenilor de la bordul unei bărci care au sărit să o salveze. Din fericire, printre ei se afla  și o asistentă care a încercat să oprească pe cât posibil permițăndu-i să rămână în viață.

Rechinul Longiman mai periculos decât rechinul alb

Deși rechinul longiman are dimensiuni mai mici decât rechinul alb, este considerat la fel de periculos și chiar mai periculos pentru oameni. În timp ce rechinul alb se hrănește cu pești mari și carcase de animale mamut precum Balenele  ignorând de obicei ființele umane , rechinul longiman în 100% din aceste cazuri atacă oamenii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.