Un român și-a stragulat șefa din cauza salariului: condamnat la închisoare pe viață

Un român și-a stragulat șefa din cauza salariului: condamnat la închisoare pe viață

Un român în vârstă de 23 de ani care se afla de mai mult timp în Germania, s-a angajat anul trecut la o fermă de cai din districtul german Budesheim. După câteva săptâmâni de lucru, acesta s-ar fi certat cu șefa sa Bianca H., în vârstă de 51 de ani, din cauza salariului, relatează fnp.de.

Potrivit procurorilor, românul ar fi cerut mărire de salar și acesta ar fi fost și motivul pentru care el a pătruns în casa femeii și a strangulat-o. Pentru a-și acoperi crima, acesta i-a atârnat corpul de o balustradă, astfel încât să pară că femeia s-a sinucis.

Calvarul prostituatelor românce din Italia: bătute, violate și jefuite, italian arestat

Românul a mai rămas 6 zile la fermă după ce și-a ucis șefa, pentru a nu ridica suspiciuni. Pentru că nu figura în cercul de suspecți, bărbatul a putut să părăsească Germania fără probleme și s-a întors în România, în Reșița,  înainte să își găsească un alt loc de muncă în Austria.

După 4 luni de investigații, polițiștii și-au dat seama că el era criminalul și au emis un mandat internațional de arestare pe numele său. Autoritățile germane au găsit la locuința tânărului din Reșița mai multe haine pline de sânge.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.