Un roman din Italia a fost ucis de doi ucraineni: Cristian Popescu a fost abandonat la o benzinarie

Un roman din Italia a fost ucis de doi ucraineni: Cristian Popescu a fost abandonat la o benzinarie

Totul a început ieri după-amiază când românul în vârstă de 48 de ani, Cristian Popescu a intrat în barul dintr-o benzinărie dintr-o zonă din Roma, Vitinia. Românul care băuse câteva beri, s-a dat jos din dubiță și a început să se certe cu cei doi ucraineni care erau și ei consumaseră o cantitate de alcool considerabilă, scrie presa italiană Roma Today.

 

Cei trei încep să se certe și să-și adreseze cuvinte urâte până când unul dintre ucraineni îl împinge pe Cristian cu forță iar el cade și  se lovește  cu capul de asfalt. Crezându-l leșinat, cei doi au transportat corpul românului lângă dubiță, lasând cheile de la mașină unuia dintre martori și au pleacat.

 

După câteva minute, unul dintre martori, îngrijorat de situația românului cheamă ambulanța. Paramedicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru Cristian Popescu, decât să constate decesul.

 

La fața locului au intervenit și poliția din Roma care după ce au vizionat imaginile înregistrate de telecamere din benzinărie, i-au identificat și arestat pe cei doi făptași.

Te-ar putea interesa și “Sunt trista pentru ca bunicul mi-a facut ceva rau”, mesajul socant al unei copile de 8 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.