Un român din Italia a fost bătut cu bestialitate de un grup de minori italieni

Atacul a avut loc într-o piață din orașul Roccapiemonte din Salerno, Italia. Românul, prezentat cu inițialele N.M., a fost internat în spital cu două coaste rupte. 15 copii din Italia au agresat un tânăr român pe care l-au lovit inclusiv cu o bâtă de baseball, scrie salernotoday.it.

Sfidând legalitatea și respectarea normelor și al bunului simț, grupul de minori denumit și ”baby gang” au l-au rănit grav pe român, profitând de starea sa de slăbiciune cauzată de motive socio-economice. Mai mult,  minorii, au folosit o bâtă de baseball pentru a-l lovi. Românul a fost internat în spital, cu două coaste rupte:  în prezent, el este încă în spital cu numeroase răni și două coaste rupte.

Air Canada concediază 20.000 de oameni din cauza pandemiei

De asemenea, banda de copii au furat o bicicletă de la prietenul românului care a alertat Poliția.

”Este îngrijorător că l-au agresat pe tânărul român profitând de starea sa de slăbiciune cauzată de motive socio-economice”, scriu jurnaliștii italieni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.