Un român din Anglia s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten

Un român din Anglia s-a sinucis după ce a aflat că soția îl înșela cu cel mai bun prieten

Ar fi trebuit  să înceapă o nouă viață lângă persoana pe care o iubea, dar deznodământul este dramatic. Un român în vârstă de 30 de ani și-a luat propria viața după ce a descoperit că soția lui îl înșela cu o persoană pe care o cunoștea foarte bine: cel mai bun prieten al său!

Zoltan Benedek a plecat din România în Anglia pentru a-și construi un viitor mai bun. După un timp, a venit și soția lui .

Trădat  de soție și de cel mai bun prieten

Din primele zile Zoltan  a realizat că ceva nu era în regulă și că soția lui, era mai rece cu el. Evita orice contact fizic, inclusiv raporturile intime.  După câteva săptămâni, omul a făcut descoperirea teribilă: soția sa l-a înșelat  cu cel mai bun prieten al său. Soția i-ar fi spus că a făcut acest lucru deoarece se simțiea neglijată. Chiar dacă femeia a recunoscut că l-a înșelat acestat i-ar fi spus că este încă îndrăgostită de el și vrea oricum să-și salveze căsnicia.

Decizia finală: Zoltan a recționat în cel mai rău mod posibil. Cele mai importante persoane din viața lui l-au înșelat. La numai 3 luni după ce s-a mutat în orașul Hull, tânărul s-a sinucis, distrus de durere și dezamăgit de soție, prieten și de viață.

Soția a dezvăluit că, înainte de sinucidere, au avut o ceartă puternică și a alungat-o din casă, dar nu și-ar fi închipuit că Zoltan va maerge atât de departe încât să se sinucidă.

Conform rezultatului autopsiei, Zoltan a luat un cocktail de medicamente după care s-a îmbătat și a așteptat să moară. Colegii au fost primii care au dat alarma după nevăzându-l la postul de muncă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.