Un român de 40 de ani a încercat să se sinucidă de pe un pod din Florența / VIDEO

Un român de 40 de ani a încercat să se sinucidă de pe un pod din Florența / VIDEO

O polițistă a reușit să-l salveze în ultimul moment trăgându-l de haine.

Un cetățean român în vârstă de 40 de ani, cunoscut deja de poliție, înainte de a decide să-și pună capăt vieții, mai întâi ar fi distrus inițial oglinda unei mașini parcate pe Via Baracca, conform poliției; apoi, într-o stare evidentă de ebrietate,s- ar fi urcat pe zidul podului Piazza Puccini, începând să strige fraze de neînțeles, scrie publicația Secolo d’Italia

În câteva momente, agenții l-au încercuit și au încercat să-l convingă să coboare de pe marginea podului. În ciuda mai multor încercări de a-l face să renunțe, românul tot mai agitat se apropia de marginea podului.

O polițistă, printr-o mișcare rapidă, a reușit  să-l apuce pe român de haine trăgându-l pe trotuar.  Omul a fost apoi încredințat personalului sanitar.

Nu sunt încă clare motivele pentru care cetățeanul român a încercat să se sinucidă…

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.