Un roman de 29 de ani din Italia si-a ucis mama in bataie

Un roman de 29 de ani din Italia si-a ucis mama in bataie

Un român rezident în Carpiento Romano, lângă Roma și-a ucis mama de de 48 de ani  în bătaie.  Românul, un tânăr de 29 de ani cu probleme psihice, un urma unui scandal cu mama a lovit-o de mai multe ori cu un obiect dur pe femeie până a omorât-o, după care a sunat la 112 și s-a predat autorităților.

 

Oroarea s-a întâmplat în jurul orei 17:30. când românul a sunat la carabinieri să le spună ce a făcut. La sosirea agenților, românul a deschis ușa, iar în camera de zi se afla trupul mamei sale. Agenții l-au arestat și au așteptat sosirea medicului legist. Bărbatul a fost dus la Procuratura din Velletri pentru interogatoriu. El ar fi fiul femeii dintr-o căsătorie anterioară. Femeia era căsătorită cu un italian din Carpineto Romano.

 

Potrivit presei italiene, din primele anchete nu ar rezulta nicio plângere care  să ateste existența unui conflict dintre mamă și fiu și nici vecinii nu au declarat să fi auzit vreodată vreo ceartă în familie. Ancheta carabinierilor din Colleferro este în curs de desfășurare.

Te-ar putea interesa și O romanca s-a sinucis in Italia, corpul ei a fost gasit pe malul unui rau

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.