Un român de 22 de ani a ucis un carabinier pe bicicletă la Roma

 

Carabinierul C.G. de 52 de ani se afla în timpul liber când a fost spulberat de o furgonetă condusă de un șofer român în vârstă de 22 de ani. Incidentul s-a petrecut pe șoseaua de centură a Romei. Victima a încercat să evite niște panouri publicitare, a pătruns pe prima bandă a șoselei, unde a fost lovit mortal de român.

O fetiță în vârstă de 3 ani moare din cauza unei forme rare de cancer: ”Pentru medici era doar constipată”

Chiar dacă tânărul șofer român a încercat să-i acorde primul ajutor carabinierului, nu a putut face nimic decât să ceară intervenția paramedicilor.  Echipajul medical sosit la fața locului nu a mai putut decât să constate decesul victimei.

În urma incidentului, românul a fost reținut pentru ucidere din culpă, potrivit roma.corriere.it.

De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.