Un român dat dispărut în Italia, a fost găsit fără viață

Un român în vârstă de 40 de ani pe care autoritățile italiane din Montecarelli (Barberino di Mugello) îl căutau de zile întregi, a fost găsit mort.

Din păcate, corpul românului I.R, de 40 de ani care căutat de câteva zile în Barberino di Mugello, Florența (dispărut din zona Montecarelli) a fost găsit lipsit de viață astăzi (luni, 1 februarie) în jurul prânzului. Corpul neînsuflețit ar fi fost găsit de Pompierii care conduc cercetările.

Citește și O altă tragedie în Cuba: un autobuz plin cu profesori a căzut de pe un pod, cel puțin 10 morți

Știrea este confirmată în presa italiană OK! Mugello de către carabinieri. Potrivit autorităților, românul ar fi murit din cauze naturale sau probabil o boală.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Linkedin, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.