Un roman cu probleme psihice s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia

Un roman cu probleme psihice s-a spanzurat intr-o inchisoare din Italia

Glomaschi Antonio Petru, un cetățean român fără domiciliu stabil în Italia, Reggio Calabria a fost arestat pe 16 iulie de către polițiști după ce a încercat să răpească un minor. El se afla închis la închisoare Arghillà di Reggio Calabria.

 

Avocatul din oficiu Valentino Mazzeo  a solicitat judecătorului o investigație preliminară pentru un examen psihiatric și internarea deținutului român  într-o unitate sanitară. Potrivit avocatului românul suferea de tulburări psihiatrice grave care apăruseră deja la momentul arestării, judecătorul a respins cererea, confirmând custodia în închisoare.

 

Acum două zile, românul a fost găsit spănzurat în celula sa. Potrivit presei itaiene, românul ar fi avut probleme psihiatrice.

De Andreea Sas

Te-ar putea interesa și Un meteorit a cazut pe un camp de orez din India: locuitorii sunt sub soc

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.