Un roman considerat erou in Italia: Giorgio Tovol a salvat vieti

Un roman considerat erou in Italia: Giorgio Tovol a salvat vieti

Un român rezident în Verona, Giorgio Tovol, de 49 de ani, este considerat eroul zilei, după ce a oprit un autobuz cu călători care scăpase de sub control, după ce şoferului i s-a făcut rău, pierzându-şi pentru moment conştienţa. Românul, pasager şi el în autobuz, observase că șoferul nu se simțea bine și a sărit în ajutorul său.

 

Astfel, văzând situaţia gravă, românul a sărit de pe scaun şi a preluat volanul autobuzului, trăgând puternic şi frâna de mână. Bărbatul care era la volan, potrivit unui control medical ulterior ar fi avut o scădere bruscă de tensiune, scrie  Arena. it

 

Autobuzul traversa în acel moment un pod rutier, deci se putea întâmpla orice dacă românul nu ar fi intervenit la timp.

Te -ar putea interesa și Un roman a fost arestat in Italia dupa ce s-a masturbat in fata unei fetite de 3 ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.