Un român condamnat pentru viol, se plânge judecătorului :”Acum nu voi mai putea întemeia o familie”

Un român a violat ore întregi o tânără. După ce a fost condamnat s-a plâns judecătorului:”Acum nu voi mai putea întemeia o familie”

Floris-Adrian Gherghelau de 25 de ani a ademenit o tânără de 18 ani și a abuzat de ea mai multe ore într-o pădure lângă Centrul de Sănătate Camberley din Regatul Unit.

După abuz tânăra de 18 ani și-a găsit curajul și puterea de a denunța violul,  astfel încât românul a fost arestat și condamnat la 14 ani de închisoare.

Condamna nu a fost primită bine de către român, argumentând că această sentință îl va împiedica să se întoarcă în România unde ar fi dorit să-și întemeieze o familie.

Potrivit Metro, după ce-și va ispăși condamna Floris-Adrian Gherghelau va fi trimis în România

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.