Un român a îngrozit Italia! Gabriel Robert Marincat ar fi ucis și violat o fetiță de numai 18 luni

Românul Robert Marincat din Borsa, Maramureș în vârstă de 25 de ani, este acuzat că a abuzat sexual și maltratat-o pe micuța Sharon, în vârstă de doar 18 luni, care a murit în spitalul din Bergamo în urma rănilor foarte grave în casa fostei iubite din Cabiate, în provincia Como, relatează presa italiană.

Se numește Gabriel Robert Marincat , bărbatul acuzat că a abuzat și a bătut-o ucis pe micuța Sharon de doar 18 luni în Cabiate, în provincia Como . Fata a murit la 11 ianuarie după ce a fost transportată în stare critică la spitalul din Bergamo. În momentul de față, investigațiile sunt încă în curs de desfășurare , dar în urma rezultatelor autopsiei românul a fost arestat

Conform examinării, leziunile și traumatismele craniene sunt rezultatul unor maltratări repetate – care au avut loc și în zilele dinaintea morții – și nu sunt cauzate de un accident așa cum a declarat iniția Marincat.

De fapt, la 11 ianuarie, Marincat a sunat-o pe mama iubite și pe iubita lui spunând în timp ce se juca cu fetița un boiler ar fi căzut pe ea.

Apoi a pus-o la somn și la ora când în jurul orei 18 a încercat să o trezească a văzut-o pe fetiță că avea probleme de respirație vărsături pe bluziță. În acel moment cele două femei au alertat și carabinierii.

Tot din autopsie a rezultat că micuța Sharon a fost violată sexual. Judecătorul pentru investigațiile preliminare a vorbit de fapt despre un „context de groază absolută”:

Rapoartele preliminare ale medicului legist au negat dinamica raportată inițial. Acestea au condus la convingerea că fetița a fost bătută în mod repetat nu numai în după-amiaza zilei de luni 11 ianuarie dar și violată în acea după-amiază tragică”.

Peste cinci zile, Marincat va fi audiat de judecătorul de instrucție unde va furniza versiunea sa a faptelor.

Sursa: Fanpage.it

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.