Un român a fost găsit în Italia în stare de confuzie: nu știe cine este și crede că se află în România

Carabineirii din Mairano, provincia Brescia au găsit un român de 49 de ani în stare de confuzie în timp ce se plimba pe străzi….

Românul a fost găsit marți, după ce a început să sune la mai multe apartamente. El a intrat și în un bar încercând să se urce pe tejghea. Nu vorbește italiană, nu știe cum se numește și nici cum a ajuns în acea localitate.

Cum s-a răzbunat român din Italia când a fost părăsit de iubită: i-a închis pisica într-o valiză plină cu bălegar

Alarma a fost dată de unii locuitori, care îl văzuseră rătăcind în centrul orașului, scrie Brescia today.  Asistenții medicali cu greu au reușit în cele din urmă să comunice cu el. Bărbatul le-a spus că știe că s-a fost pierdut, dar, în același timp, el crede că  este încă în România.  Cazul rămâne încă un mister….

 

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.