Un roman a fost arestat in Italia dupa ce s-a masturbat in fata unei fetite de 3 ani

Un roman a fost arestat in Italia dupa ce s-a masturbat in fata unei fetite de 3 ani

Alarma a fost dată de mama copilului, care ușise cu fiica ei de trei ani la o plimbare într-un parc din Milano.

 

La un moment dat un bărbat și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze în fața copilei de numai trei ani . Reacția mamei de 39 de ani a fost imediată și a chemat de urgență poliția. Ajunși la fața locului agenții l-au identificat pe pedofil ca fiind un român în vârstă de 40 de ani cu antecedente penale tot de natură sexuală.

 

Potrivit presei italiene, la momentul arestului român a opus rezistență încercând să-i lovească pe agenți.

 

Românul a fost acuzat de corupție de minori, acte abscene în public, rezistența unui oficiar public iar în acest moment se află în închisoare unde așteaptă să fie judecat.

Te-ar putea interesa și Doua surori au fost violate de tatal lor ani de zile: mama le administra anticonceptionale

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.