Un român a fost arestat de FBI: riscă până la 47 de ani de închisoare

Un român în vârstă de 37 de ani, Alexandru Cosmin Licșor a fost arestat de agentii FBI în Statele Unite, după ce l-au prins instalând skimmer și camere de supraveghere pe bancomate.

Alexandru Cosmin Licșor a instalat în perioada ianuarie-februarie 2015 dispozitive de skimmimg prin intermediul cărora a reușit să fure informațiile de la peste 2.000 de carduri bancare, informează Fbi.gov După mai multe investigații, românul ar fi avut trei complici care nu au fost încă identificați.

Licșor ar fi încercat să retragă 512.000 de dolari din diferite bancomate din Statele Unite și Mexic, reușind să fure o sumă de 190.000 de dolari. Imediat după furturi, el a revenit în România, de unde a fost extrădat recent în State, pentru a fi judecat de fraudă informatică, fraudă bancară și furt de identitate.

Un student și-a dat foc la Lyon: „Macron și UE m-au ucis”

Cyber ​​Task Force al FBI, care include ofițeri cu Departamentul de Securitate Publică din Utah, a investigat acest caz. Biroul de Afaceri Internaționale al Departamentului de Justiție al Direcției penale a Departamentului a oferit asistență semnificativă în asigurarea extrădării inculpatului din România.Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.