Un roi de viespi a atacat și ucis un bărbat din Franța

În Franța, un bărbat de 70 de ani a murit în urma șocului anafilactic provocat de înțepăturile unui roi de viespi asiatice. Bărbatul se afla la bordul tractorului și a reușit să cheme ajutor, dar însă a fost prea târziu.  Specia de viespi  circulă în Europa de 15 ani, nu ar fi periculoasă, dar devine agresivă dacă cuibul este amenințat.

Citește și Viespea mandarină: oamenii de știință îmbrăcați în costume spațiale au eliminat un cuib, cel mai mare din lume

Potrivit bfmtv , specia de viespe asiatice nu este inerent periculoasă , dar devine agresivă atunci când oamenii amenință cuibul. Aceste insecte au ajuns în Europa din China în 2004, găsindu-și un loc mai ales în Franța și Italia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.