Un rezervor cu 50.000 de litri de vin a explodat: străzile s-au colorat în roșu ( video )

Un rezervor cu 50.000 de litri de roșu a explodat și s-a revărsat pe străzi. Totul s-a întâmplat dintr-o dată, iar pentru angajații cramei Vitivinos din Villamalea, Albacete ( Spania ), nu a mai rămas nimic de făcut  decât să filmeze tristul eveniment. Era practic imposibil a interveni pentru a opri scurgerea. Imaginile au fost apoi postate pe rețelele de socializare de Radio Albacete, iar videoclipul a devenit imediat viral.

 

Citește și : Al treilea val, ipoteza: „Covid va aduce Parkinson”

Videoclipul arată nu numai punctul în care a izbucnit rezervorul ci și drumul care se colorează în roșu, acoperit cu 50.000 de litri de vin.

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.