Un restaurant din China s-a prăbușit: 13 morți, zeci de oameni prinși în dărâmături ( video )

Cel puțin 13 persoane au murit după ce un restaurant din nordul Chinei,  în județul Xiangfen, în provincia Shanxi s-a prăbușit . Restaurantul era situat într-o clădire cu două etaje, a raportat mass-media de stat. Până acum, salvatorii au scos de sub dărâmături zeci de supraviețuitori , dar alți zeci se află încă blocați sub blocuri de ciment și moloz.

Coronavirus, peste 76 de mii de noi cazuri în India !

Până în prezent, 43 de persoane au fost extrase din dărâmături, inclusiv cei decedați. Patru sunt grav răniți. 700 de salvatori participă la operațiunile de salvare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.