Un recidivist a violat o fetiță în vârstă de 5 ani într-un tren: ieșise din închisoare de câteva ore

Un bărbat din Marea Britanie în vârstă de 42 de ani, recidivist,  a agresat sexual o fată de 5 ani într-un tren, la doar câteva ore după ce a fost eliberat din închisoare. Agresorul mai fusese condamnat și în 2009 pentru aceeași infracțiune.

O fetiță de 2 ani a fost ucisă de un aparat de aer condiționat care a căzut de la etajul opt

Pe 18 aprilie el a luat un tren din Manchester și a început să agereseze două femei cu copii mici în timp ce înjura și bea cognac dintr-o sticlă. Potrivit autorităților, în timp ce trenul se apropia de stație, el i-a cerut unei fetei să-l îmbrățișeze. La scurt timp, el a violat-o sub privile îngrozitoare ale mamei sale, scrie Daily Mail.

Autoritățile au fost alertate la scurt timp, agresorul fiind indentificat și arestat.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.