Un raton beat care a devenit atracția turiștilor la un târg de Crăciun din Germania, a avut un sfârșit trist / VIDEO

Un raton aparent beat a devenit atracția șii distracția turiștilor sâmbătă în  piața de Crăciun din Erfurt,

Animalul mic cu coada stufoasă fusese „în mod evident în stare de ebrietate”, a declarat duminică un purtător de cuvânt al poliției chiar dacă  “nu s-a  efectuat uiciun test de alcool pe animal.” Oamenii de securitate au avut mai întâi grijă de raton, după cum a informat ziarul „Bild”, iar  pompierii după ce l-au prins l-au dus la un adăpost, sau cel puțin așa au spus la început…

Citește și Un medic pediatru în pensie în vârstă de 92 de ani continuă să trateze gratuit copiii bolnavi

Potrivit  Thüringer Allgemeine , a declarat că departamentul de pompieri a luat animalul la centrul de control și l-a predat unui vânători oraș. Aceasta a împușcat ratonul în conformitate cu un regulament privind speciile invazive, potrivit unui purtător de cuvânt al orașului. Ratonul este considerat o amenințare pentru diverse specii de animale, se citește în presa citată.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.