Un puiuț de elefant încearcă disperat să-și trezească mama care a fost otrăvită

Un puiuț de elefant încearcă disperat să-și trezească mama care a fost otrăvită. Aproximativ 200 de elefanți sunt omorâți în fiecare an în Sri Lanka

Șapte elefanți au fost găsiți morți la sfârșitul săpătânii trecute în centrul Sri Lanka,  inclusiv patru pe o proprietate  patrimoniu de UNESCO.

Patru animale au fost găsite ucise vineri într-o rezervație forestieră din apropiere de Sigiriya, pe o proprietate  patrimoniu UNESCO, în timp ce alte trei au fost descoperite sâmbătă, spune poliția. Se pare că toți elefanții au fost otrăviți de către săteni.

“Am găsit rămășițele a șapte elefanți  de vineri”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Ruwan Gunasekera.

Încearcă să-și violeze soția de față cu copiii lor, femeia îi taie organele genitale cu un cuțit de bucătărie

Experții și medicii veterinari sunt pregătiți să efectueze autopsii.  Potrivit poliției, sătenii s-ar fi răzbunat din cauza unor serii de incidente care au implicat elefanți sălbatici care au luat cu asalt satele și au distrus culturile din zonă în căutare de mâncare și acesta ar fi putut declanșa furia lor.

În prezent, Sri Lanka are o populație de elefanti de aproape 5.500, iar experții consideră moartea a șapte elefanți o lovitură serioasă pentru populația țării.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.