Un pui de focă a fost bătut cu brutalitate pe plajă de un pescar din nordul Franței

Un pui de focă a fost bătut cu brutalitate pe o plajă de un pescar din nordul Franței. Acesta este un alt act brutal, plin de violeță împotriva unui animal fără apărare.

Aici, pe plaja din Malo-les-Bains, un pui de focă s-a pierdut duminică trecută. Un pescar a văzut micuța focă  și, în loc să o ajute , lovit-o în cap , cu intenția de a o ucide urlând că i-ar fi stricat plasele de pescuit și i-ar fi mâncat peștii:
”O să-l omor pe nenorocit că mi-a mâncat peștii”, a spus pescarul în timp ce lovea puiul de focă.
Din fericire, o persoană a fost martora scenei cumplite și a avut curajul să intervină și să avertizeze poliția. Prin urmare, puiul de focă a fost salvat de voluntarii asociației de Protecția Animalelor și, conform informațiilor transmise de Sea Sepherd, foca începe să recupereze forțele și în curând va putea fi eliberată.

Pescarul a anunțat că nu va plăti nicio amendă și că nu îi pasă de denunț..

Fotografiile sărmanului animal  au fost publicate pe pagina de Facebook de la Sea Sepherd care, având în vedere încă un act de cruzime față de un animal fără apărare și despre cuvintele nepoliticoase ale pescarului, a solicitat pedepse  mai severe.

 De Ana Moldovan

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.